Bemutatkozás

Kedves Látogató!

 

Örömmel köszöntelek itt a Judit műhelyében, remélem, megtalálod, amit keresel, illetve meg tudom
valósítani az elképzelésedet általam. Érezd jól magad!

A nevem Szabó Judit, 1978.01.20.-án születtem.
Mióta az eszemet tudom, folyton alkotnom kellett valamit. Legfőképp a festést szerettem, de sok minden mást kipróbáltam, a gipszképeken át a dekopázs technikán keresztül, az olaj, és akril festékkel való festésig. Feszített vászonra, olajjal, akrillal való festés volt sokáig a kedvencem, de
mára a kő szeretete érvényesül munkáimban.

Miért épp a kő? Mert szinte mindenhol megtalálható, a természet adta alakkal, energiával rendelkezik; és szinte bárhol lehet rájuk pingálni, és azonnali az eredmény, illetve EGYEDIEK, nincs két egyforma kő, így lesznek igazán egyedi alkotások is belőlük.

 

A KÖVEKRŐL:

A kövek, melyekkel dolgozom, fehér görög, termés, kövek, illetve gránit kövek.
Mindegyiket kézzel, akril festékkel festem, illetve Art Resin művészgyantával vonom be őket, melytől örök életűek lesznek, mivel vízállóak, így könnyen tisztíthatóak, illetve uv- állóak, ezáltal nem sárgulnak. Így a kertben is megállják a helyüket, sőt, át is telelhetnek ott, mert fagytűrő is a gyanta lévén, bár nagy fagynak nem tenném azért ki őket.
Vállalok, bármilyen egyedi elképzelés, fotó alapján szinte bármit, legyen az kis kedvenc portré, egyénre szabott mandala, marokkő, vagy tájkép. Egyedi feliratozással, személyre szóló üzenettel akár, tökéletes ajándék lehet bárki számára, legyen az névnap, szülinap, karácsony, anyák napja stb.
Csak a képzelet szab határt, mindent meglehet valósítani!

Újdonságok a kőmécses tartók, illetve füstülő tartók, őket is egyedi elképzelés alapján készítem, illetve, amit ki lehet hozni egy-egy kőből.

Facebook oldalam, illetve messengeren elérhető vagyok, bármilyen kéréssel, kérdéssel keressetek bizalommal!

https://www.facebook.com/szabo.judit.921

 

Email

Telefon

+ 36 (30) 650-1536

ADÓSZÁM

56739228-1-29

kövess facebookon!